Internet en TV vergelijken.

Direct de beste deals.

Internet & TV
vergelijken.

Het komt bijna zomaar uit de muur. Bijna, want je internet en tv zijn niet gratis. Maar gelukkig kan het meestal wel véél goedkoper. Vergelijk hier eenvoudig internet en tv pakketten en vind snel het goedkoopste internet en tv.

Internet en TV Vergelijken

Check direct de beste internet en TV deals op jouw adres.

Check de beste deals.

Glasvezel bekijken

Wil jij super snel internet + onbeperkt TV kijken? Geen probleem.

Glasvezel vergelijken

Vergelijk alle providers op prijs een voorwaarden. Sluit super eenvoudig de beste deal online af.

Glasvezel afsluiten

Nu heb jij internet dat gaat als een raket en kijk je oneindig jouw favorite serie’s.

Author: Ties van Beusekom , internetexpert • Update: 01 Maart 2023

Welk internet en tv kies jij?

Niemand kan zonder tv en internet. Daarom wil je dat goed geregeld hebben. Betrouwbaar en snel internet, jouw favoriete tv-zenders en dat allemaal betaalbaar. Want ook niemand betaalt graag de hoofdprijs. Daar kunnen wij je bij helpen. Vergelijk hier de beste deals voor internet en tv. En het mooiste is: welk tv-abonnement met internet het beste is, bepaal jij helemaal zelf. Want wij weten niet wat jij belangrijk vindt. Daarom stel je in onze vergelijker je eigen ideale pakket samen. Wat voor internet je wil, hoe snel, wat voor zenders. Vervolgens zie je direct jouw ideale pakket voor de beste prijs.

Welk internet en tv kies jij?

Alles in 1 mét tv en internet vergelijken

De beste deals vind je altijd door te vergelijken. Maar je vergelijkt natuurlijk niet alleen op prijs. Jij wil álles weten over je nieuwe internet en tv-pakket. Dat lijkt dus best ingewikkeld, maar wij maken het eenvoudig met een overzichtelijke prijsvergelijker en aantrekkelijke combinaties. Want combineren is voordeel. Daarom kies je voor tv én internet. Je tv en internet bij verschillende providers afsluiten is een hoop gedoe en kost vaak meer. Daarom kiezen veel mensen voor alles in 1 vergelijken. Dat is tv, internet én telefonie. Zo ben je in één keer klaar. Sluit je jouw nieuwe pakket af bij dezelfde provider bij wie je ook een abonnement voor je smartphone hebt? Dan ontvang je vaak extra combinatiekorting. Met onze vergelijker check je direct of je combinatievoordeel krijgt bij een internet en tv-pakket.

Start met vergelijken
Start met vergelijken
Welk internet en tv kies jij?

Vergelijk alle internet en TV providers

Check de beste
deals van:

Youfone Internet Provider XS4ALL Internet Provider Delta Internet Provider Fiber Internet Provider Oxxio Internet provider T Mobile Internt provider Budget Alles in 1 Provider Zoggo Internet Provider Tele2 Internet provider Online.nl Internet Provider Caiway Internet provider KPN Internet Provider Solcon Internet Provider

Internet TV Kijken

Zenderpakket bij je tv-abonnement

Héél belangrijk natuurlijk: wat zit er allemaal in je nieuwe tv-abonnement? Bij de meeste internet providers is dat voor 90 procent hetzelfde, maar bij die laatste 10 procent kunnen leuke extra’s zitten. Zenders die niet standaard zijn, maar die je wel graag hebt. Daarom vind je bij de filters, links in het vergelijkingsoverzicht, alle tools om jouw ideale zenderpakket samen te stellen. Je vinkt zenders aan die sowieso in jouw pakket moeten zitten. Ook kun je kiezen voor tal van extra opties voor je tv-abonnement. Zo toont het vergelijkingsoverzicht alléén die aanbiedingen die aan jouw eisen voldoen. Zo hoef je alleen nog maar het goedkoopste internet en tv te kiezen.

Internet TV Kijken

Snel, sneller, snelste internet?

Streamen, downloaden, videobellen, online gamen, je wil het allemaal zonder haperingen kunnen doen. Daarvoor heb je snel en goed internet nodig. Geef daarom aan hoe snel jouw internet moet zijn. Je kunt ook kabel en glasvezel vergelijken, al is die laatste optie nog niet op alle adressen beschikbaar. In de praktijk geldt internet vanaf 50 Mb/s als snel. Maar sommige pakketten gaan tot wel 1000 Mb/s. Je weet niet wat je meemaakt. Sneller internet is bovendien vaak verrassend voordelig. Want 1000 Mb/s internet kost zeker niet 20 keer zoveel als 50 Mb/s. Misschien weet je nog niet goed hoe snel je internet precies moet zijn. Wil je het weten? Check dan linksboven in het vergelijkingsoverzicht de optie “Welke snelheid past bij mij”. Je ziet dan direct wat je bij verschillende snelheden kunt verwachten.

Hoe snel is mijn internet?
Hoe snel is mijn internet?

Altijd het goedkoopste internet en tv

Door tv en internet vergelijken vind je altijd het goedkoopste internet en tv voor jouw wensenpakket. Doe altijd eerste de postcodecheck om te zien welke pakketten beschikbaar zijn op jouw adres.Ook zie je hoe het goedkoper kan en welke combinaties tot extra voordeel leiden. Bijvoorbeeld wanneer je voor je internet en tv dezelfde provider kiest als voor je mobiele abonnement. De meeste providers geven je dan een korting, die wij direct in ons vergelijkingsoverzicht verwerken. Ook tijdelijke kortingsacties en welkomstpremies en bonussen verwerken wij in het overzicht. De goedkoopste aanbieding op jaarbasis zetten wij altijd bovenaan. Zo kan het gebeuren dat het goedkoopste internet en tv-pakket niet de laagste prijs heeft per maand.

Waar op te letten?

Internet is de basis van veel dingen die je doet, dus kies zorgvuldig. Ietsjes sneller internet is vaak nauwelijks duurder, maar levert vaak veel meer gemak op. Let ook op de extra’s en opties. Zijn er bijvoorbeeld aansluitkosten, kun je eenvoudig extra tv’s aansluiten en worden eventueel WiFi-versterkers aangeboden, zodat je overal in huis goed internet hebt. Zijn er extra kosten verbonden aan services als programma’s pauzeren en doorspoelen? Met de filters links kun je op veel van dit soort zaken al goed sorteren. Ook zijn bepaalde dingen gewoon standaard per provider, dus daar let je op. Gebruik hierbij de optie “TV Opties”, linksonder in het vergelijkingsoverzicht.

Iets daarboven kies je je huidige mobiele provider en eventueel je energieleverancier. Dit doe je om te kunnen profiteren van combinatiekortingen.

Start met vergelijken
Start met vergelijken
Altijd het goedkoopste internet en tv

Vraag & antwoord

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt voordat je overstapt van internet provider. Daarom hebben wij onze kennis over providers, internet abonnementen en techniek op een rijtje gezet. Handig toch?

Met de snelheidscheck kom je direct te weten hoe snel je internet is. Hiermee meet je binnen enkele seconden de up- en downloadsnelheid van je internetverbinding. Deze snelheid fluctueert dagelijks.

Benieuwd hoe snel je internet is? Dan kom je dat snel te weten met onze snelheidscheck. Hiermee meet je binnen een paar seconden de up- en downloadsnelheid van je internetverbinding.

Meer informatie

Als je wilt overstappen naar een andere provider kan dit alleen als de contractperiode is verlopen. Je kunt je abonnement dan altijd opzeggen. De meeste providers hanteren de wettelijke opzegtermijn van één maand. Overstappen is heel eenvoudig en vaak biedt de nieuwe provider je een overstapservice aan. Je kunt het gehele jaar overstappen.

Meer informatie

In Nederland kun je kiezen tussen acht verschillende streamingsdiensten die films en series aanbieden. Welke streamingsdiensten er voor jou beschikbaar zijn, is afhankelijk van jouw internetabonnement en provider.

Meer informatie

Welke internetsnelheid je nodig hebt, hangt weer af van je internetgebruik. Dit kan beperkt, gemiddeld of intensief zijn. Gebruik je internet vooral om je e-mail te bekijken en soms iets op te zoeken? Dan is een beperkt abonnement voldoende. Speel je online games en wil je uitzendingen in ultra HD bekijken dan is een intensief abonnement aan te raden. Bijna alle providers bieden voor iedere type internetgebruiker een geschikt pakket aan.

Meer informatie

Je hebt geen Smart TV nodig om je favoriete series en films te kijken. Je kunt het aanbod van Netflix en Videoland namelijk streamen via je smartphone, laptop, XBOX of Playstation. Het is ook mogelijk om van deze streamingsdiensten gebruik te maken via je provider.

Meer informatie

Internet Kennisbank