Disclaimer

Informatie op internetexpert.nl

De informatie op internetexpert.nl is met de uiterste zorg samengesteld. Daarbij zal getracht worden om alle getoonde informatie regelmatig aan te passen, overeenkomstig aan de ontwikkelingen op het gebied van de verschillende verzekeringen of energie. Verder zal worden getracht, om al de gegevens die wij hebben verzameld, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden die op internetexpert.nl gepubliceerd zijn. Wij vergelijken geen verzekeringen of producten. Deze vergelijkingen worden door onze partner(s) gedaan. Daarom kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden met betrekking tot deze vergelijkingen. Ook indien er sprake mag zijn van een storing of onderbreking van de website, wat resulteert in een vertraging van de door u opgevraagde informatie, wordt er geen aansprakelijkheid aanvaard.

Geen advies

Wij zullen nooit een advies geven op het gebeid van verzekeringen en/of de inhoud van deze verzekeringen. Dit geldt ook voor energie of telefonie producten die te vinden zijn op deze website. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit bronnen van de verzekeringsmaatschappij of energieleverancier zelf. Mochten en onverhoopt fouten in de informatie staan kan Ikvergelijk.nl daar op geen enkele manier voor aansprakelijk worden gesteld.

Vergoedingen

internetexpert.nl ontvangt een vergoeding per afgesloten verzekering, energiecontract of telecomabonnement. Deze eenmalige vergoedingen zullen via onze partner lopen en zal nooit direct van de verzekeraar, energieleverancier of telecomprovider komen. In sommige gevallen krijgen wij geen commissie voor een afgesloten verzekering, energiecontract telecomabonnement. Deze verzekeringen, enerigleveranciers of telecomproviders zullen wel in de resultaten worden opgenomen. internetexpert.nl kan op geen enkele manier de resultaten beïnvloeden in de vergelijker die op onze website wordt getoond.

Redactionele inhoud

Wij hebben op onze website een blog (https://internetexpert.nl/blog/), welke wordt geschreven door verschillende redacteuren. Wij doen ons best om de informatie zo duidelijk en objectief mogelijk te verwoorden. Het kan echter in enkele gevallen zo zijn dat de mening van de redacteur naar voren komt in een artikel. Wij aanvaarden op geen enkele manier aansprakelijkheid over de juistheid van deze stukken en of uitspraken. Wij schrijven onze stukken zonder invloed van een sponsor of verzekeraar.

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer internetexpert.nl naar websites van derden doorverwijst, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door internetexpert.nl worden aanbevolen. Iinternetexpert.nl geeft enkel informatie over het bestaan van deze producten. internetexpert.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door internetexpert.nl niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid

Copyright

De Copyright van de inhoud van deze website berust bij internetexpert.nl Copyright © 2015-2020. Alle rechten voorbehouden. Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van internetexpert.nl, materiaal dat zich op de websites bevindt, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.