Contact:
Hoe kunnen we je helpen?

Contact.
Hulp nodig?

internetexpert.nl

Onze gegevens

Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets kwijt? Wij horen graag van je.

Heb je een vraag over een verzekering of product, neem dan direct contact op met de verzekeraar of aanbieder. Wij mogen geen adviezen geven over producten die op deze website staan.

E-mail: info@internetexpert.nl

Klachten?
Heb je een klacht over onze website? Stuur dan een e-mail naar rory@ikvergelijkonline.nl en hij zal je klacht in behandeling nemen.

Postadres
Haringbuisdijk 495
1086VA Amsterdam

KvK
86771930

Keurmerken:

Wil je meer over ons weten?

Hoe kunnen we je helpen?

Vraag & antwoord

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt voordat je overstapt.
Daarom hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Handig toch?

Via de vergelijker, die wordt aangeboden door onze partner Overstappen.nl, kan je verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen zij een aantal vragen. Op basis van de antwoorden op deze vragen maken zij de vergelijking. Vervolgens kan je zelf de door jou gewenste verzekering via de vergelijker afsluiten. Gedurende de looptijd van het product is de verzekeraar het aanspreekpunt wanneer er bijvoorbeeld schade is.

Wij zijn geen adviseur en zullen nooit een advies geven of bemiddelen. Voor inhoudelijke vragen over verzekeringen verwijzen we je door naar de verzekeraar zelf.

Via internetexpert.nl vergelijk je zelf eenvoudig het grootste aanbod producten. Zo weet je zeker dat je niet onnodig te veel betaalt en bespaar je super simpel! De vergelijker, die wordt aangeboden door onze partner (Overstappen.nl) wordt er geprobeerd om een zo volledig mogelijk overzicht te gegeven van de markt. Helaas geven niet alle verzekeraars productinformatie vrij waardoor zij niet opgenomen kunnen worden in de vergelijker. Je kunt bekijken wie er in de vergelijker zijn opgenomen via de pagina internet prviders.

Om de vergelijking voor autoverzekeringen te kunnen maken, worden er enkele gegevens gevraagd. Die gegevens worden gebruikt om te bepalen voor welke autoverzekeringen je in aanmerking komt. Alle autoverzekeringen waarvoor je in aanmerking komt worden vervolgens in een lijst weergegeven. De standaard volgorde is op basis van de laagste maandpremie. Je kunt ook kiezen voor de beste polisscore.

Wanneer je een product afsluit via internetexpert.nl, krijgen wij een vergoeding van de aanbieder op het moment je wordt geaccepteerd. Wij krijgen dus geen vergoeding van de aanbieder om alleen in de vergelijker te staan. Dat is wel zo eerlijk! Via onze website kunnen bezoekers gratis vergelijken. Dit doen wij omdat we wij vinden dat iedereen kan besparen op zijn autoverzekering.