Alles in 1 vergelijken.

Vergelijk de beste deals.

Alles in 1
vergelijken.

Het blijft lekker klinken: internet, tv en (eventueel) vaste telefonie in één voordelig abonnement. Sterker nog, het is ook gewoon veel lekkerder. Vooral als je net de scherpste deal hebt gescoord. Door te vergelijken vind je altijd het goedkoopste alles in 1 pakket.

Alles in 1 Vergelijken

Check direct de beste alles in 1 deals op jouw adres.

Check de beste deals.

Glasvezel bekijken

Wil jij super snel internet + onbeperkt TV kijken + onbeperkt bellen? Geen probleem.

Glasvezel vergelijken

Vergelijk alle providers op prijs een voorwaarden. Sluit super eenvoudig de beste deal online af.

Glasvezel afsluiten

Nu kan je oneindig streamen gamen en bellen. Super handig toch?

Author: Ties van Beusekom , internetexpert • Update: 01 Maart 2023

Alles in 1: internet, tv én bellen

Makkelijker kunnen we het echt niet maken. Televisie, internet en vaste telefonie in één pakket. Daar kiezen steeds meer mensen voor. Logisch ook, want het is véél makkelijker en vaak ook goedkoper. En er valt nog steeds voldoende te kiezen, voor wie wil. Want de inhoud van jouw alles in 1 pakket stel je zelf samen. Het is dus niet zo dat je bij een bepaalde internetsnelheid ook een zenderpakket moet nemen. Nee, dat bepaal je allemaal zelf. Het is nog makkelijk ook, want we hebben alle aanbiedingen en mogelijkheden van het moment alvast voor je in een handig overzicht gezet. Zo wordt alles in 1 vergelijken wel héél makkelijk.

Welk internet en tv kies jij?

Een alles in 1 pakket op maat

Ook een alles in 1 pakket is maatwerk. Dat hoeft natuurlijk niet. Als het je niet zoveel uitmaakt kun je bij verschillende providers zo een alles in 1 abonnement afsluiten. Dan heb je waarschijnlijk prima internet, een leuk pakket tv-zenders en vaste telefonie. Maar de meeste mensen kijken kritisch naar de inhoud. Als je dan toch kiest voor 3 in 1, dan kun je het beste ook even kritisch kijken. Het mooie is: vrijwel alle combinaties van internet, tv en bellen zijn mogelijk. Razendsnel internet zonder extra tv-zenders, bijvoorbeeld. Of vaste telefoon, een royaal zenderpakket en glasvezel vergelijken bij verschillende providers. Jij kiest.

Waarom kiezen voor alles in 1?

Het is makkelijk, flexibel én voordelig. Doordat er steeds meer providers internet, tv en bellen aanbieden, doe jij je voordeel door kritisch te kijken en te vergelijken. Tegelijk willen providers jou met scherpe aanbiedingen over de streep trekken. Vaak krijg je korting als je producten combineert. Dat geldt natuurlijk voor alles in 1, maar ook kun je korting krijgen door bijvoorbeeld te kiezen voor dezelfde aanbieder waar je ook een sim only abonnement hebt. Ook sommige energieleveranciers bieden combinatiekorting aan. Combineren is voordeel, dus doe je voordeel met het goedkoopste alles in 1 pakket door te vergelijken.

Start met vergelijken
Start met vergelijken
Welk internet en tv kies jij?

Vergelijk alle alles in 1 providers

Check de beste
deals van:

Youfone Internet Provider XS4ALL Internet Provider Delta Internet Provider Fiber Internet Provider Oxxio Internet provider T Mobile Internt provider Budget Alles in 1 Provider Zoggo Internet Provider Tele2 Internet provider Online.nl Internet Provider Caiway Internet provider KPN Internet Provider Solcon Internet Provider

Hoe vind ik het goedkoopste alles in 1?

Welk internet kies je?

Dat je alles in 1 abonnement bestaat uit drie onderdelen, betekent niet dat ze allemaal gelijk zijn. Waarschijnlijk vind je internet het belangrijkste. Gelukkig kun je met het filter, links in het vergelijkingsoverzicht, precies aangeven wat voor internet je wil. En vooral: hoe snel jouw internet moet zijn. Dat loopt van 20 Mb/s tot een spectaculaire 1000 Mb/s. Ook kies je voor ADSL, kabel en glasvezel, als dat op jouw adres beschikbaar is. Je hebt volledige controle over de combinatie. Ook bij het snelste internet kun je een bescheiden zenderpakket nemen en omgekeerd. Bij internet en tv vergelijken leg dus altijd de nadruk op wat jij belangrijk vindt.

Hoe snel is mijn internet?
Hoe snel is mijn internet?

Tv bij alles in 1

Wil je geen seconde missen van je favoriete programma’s, ook als je niet live kunt kijken? Zijn er zenders die je moet hebben? Goed nieuws! Je hoeft zeker geen dure pakketten aan te schaffen om jouw favoriete zender in je pakket te hebben. In het filter links selecteer je bij “Extra zenders kiezen” gewoon de zenders die je sowieso in je alles in 1 wil hebben. Zo zie je direct welke providers die zender aanbieden en onder welke voorwaarden. Bij de een moet je daarvoor een heel pakket afnemen, terwijl je bij die zender er bij de ander gratis bij krijgt. Dat is nog een makkelijk voordeel pakken.

Hoe vind ik het goedkoopste alles in 1?

Vaste telefonie bij alles in 1

Bij alles 1 hoort ook vaste telefonie. Let erop dat je kiest voor nummerbehoud, indien je dat prettig vindt. Zo weet je zeker dat je nummer hetzelfde blijft. Ook voor wie vaak naar het buitenland belt is het verstandig om daar een aanvullend pakket voor te selecteren. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Hoe vind ik het goedkoopste alles in 1?

De goedkoopste alles in 1 is niet voor iedereen hetzelfde. De een kiest voor een royaal zenderpakket en het snelste internet, terwijl het van de ander ook iets minder mag. Maar wat je ook wil: iedereen wil dat pakket voor de laagste prijs. Wij helpen je dat te vinden. Doe eerst een postcodecheck en dan zelf precies aan te geven wat je wil, filtert het systeem op aanbiedingen die aan jouw wensen voldoen. Selecteer daarbij ook je huidige mobiele provider en energieleverancier voor mogelijke extra korting. Je kunt tenslotte alleen maar profiteren van aanbiedingen als je ervan afweet. Door precies aan te geven wat je zoekt heb je het goedkoopste alles in 1 razendsnel gevonden.

Start met vergelijken
Start met vergelijken
Internet TV en bellen

Vraag & antwoord

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt voordat je overstapt van internet provider. Daarom hebben wij onze kennis over providers, internet abonnementen en techniek op een rijtje gezet. Handig toch?

Met de snelheidscheck kom je direct te weten hoe snel je internet is. Hiermee meet je binnen enkele seconden de up- en downloadsnelheid van je internetverbinding. Deze snelheid fluctueert dagelijks.

Benieuwd hoe snel je internet is? Dan kom je dat snel te weten met onze snelheidscheck. Hiermee meet je binnen een paar seconden de up- en downloadsnelheid van je internetverbinding.

Meer informatie

Als je wilt overstappen naar een andere provider kan dit alleen als de contractperiode is verlopen. Je kunt je abonnement dan altijd opzeggen. De meeste providers hanteren de wettelijke opzegtermijn van één maand. Overstappen is heel eenvoudig en vaak biedt de nieuwe provider je een overstapservice aan. Je kunt het gehele jaar overstappen.

Meer informatie

In Nederland kun je kiezen tussen acht verschillende streamingsdiensten die films en series aanbieden. Welke streamingsdiensten er voor jou beschikbaar zijn, is afhankelijk van jouw internetabonnement en provider.

Meer informatie

Welke internetsnelheid je nodig hebt, hangt weer af van je internetgebruik. Dit kan beperkt, gemiddeld of intensief zijn. Gebruik je internet vooral om je e-mail te bekijken en soms iets op te zoeken? Dan is een beperkt abonnement voldoende. Speel je online games en wil je uitzendingen in ultra HD bekijken dan is een intensief abonnement aan te raden. Bijna alle providers bieden voor iedere type internetgebruiker een geschikt pakket aan.

Meer informatie

Je hebt geen Smart TV nodig om je favoriete series en films te kijken. Je kunt het aanbod van Netflix en Videoland namelijk streamen via je smartphone, laptop, XBOX of Playstation. Het is ook mogelijk om van deze streamingsdiensten gebruik te maken via je provider.

Meer informatie

Internet Kennisbank