Delta

Delta Internet Provider
Delta Internet Provider

Check de beste Delta deals op jouw adres

Check de beste Delta deals op jouw adres

Author: Ties van Beusekom , internetexpert • Update: 01 Maart 2023

Wie is Delta?

Delta is al meer dan 20 jaar een bekende aanbieder van internet en televisie in Zeeland en omgeving. Voorheen werden de diensten aangeboden via de kabel, maar anno 2021 heeft de provider zich volledig toegelegd op glasvezel waardoor er razendsnel internet geboden kan worden. Delta levert haar diensten aan consumenten en zakelijke klanten. De abonnementen zijn nu onder andere in Limburg, de Zaanstreek en Zuid-Holland af te sluiten. Doe direct de postcodecheck om te kijken of ook jij internet van Delta af kunt nemen.

Bekijk hier alle Delta deals
Bekijk alle Delta deals

Welke pakketten heeft Delta?

Delta biedt een flexpakket aan met internet, interactieve televisie en vaste telefonie. Het flexpakket kent een looptijd van 12 maanden, maar het is mogelijk om verschillende opties maandelijks aan te passen. Zo kan er bijvoorbeeld in eerste instantie gekozen worden voor een uitbreiding met Film1, maar kan dit na een maand worden opgezegd.

 • Internet
 • Interactieve televisie
 • Vaste telefonie

Internet

Wie kiest voor Delta ontvangt internet via het glasvezelnetwerk. Er wordt standaard een snelheid geleverd van 150Mb per seconde. Dit is voor de meeste huishoudens snel genoeg om comfortabel gebruik te maken van het internet. Voor wie veel gamet of streamt kan een hogere snelheid wenselijk zijn. Tegen een meerprijs kan er gekozen worden voor een internetsnelheid van 400Mb of 1Gb/ps. De upgrades worden geleverd met Veilig Internet voor maximaal vijf apparaten.

Bij een internetabonnement van Delta wordt er een modem in bruikleen meegeleverd. Deze modem maakt het ook mogelijk om in het hele huis probleemloos draadloos te internetten dankzij een sterk WiFi-signaal. Is het signaal toch niet sterk genoeg? Dan kan er bij Delta WiFi Powerline worden besteld.

Interactieve televisie

Wie een internetabonnement plus interactieve televisie afsluit bij Delta, kan kiezen tussen drie zenderpakketten. Het verschil tussen de pakketten is het aantal zenders, dit zijn respectievelijk 50+, 90+ en 120+ zenders. Het kleinste pakket is het goedkoopst en bevat alle gebruikelijke zenders. In het grootste pakket is bijvoorbeeld ESPN Eredivisie (voorheen Fox Sports Eredivisie) opgenomen. Dit premiumkanaal is echter ook los aan te schaffen dus het is niet noodzakelijk en om voor dit grote pakket te kiezen om eredivisiewedstrijden te kunnen kijken.

Interactieve televisie van Delta kent de gebruikelijke interactieve opties zoals Live Pauzeren, Begin Gemist, Programma Gemist en Opnemen. Opnemen maakt het mogelijk om tot maximaal 200 uur aan televisieprogramma’s op te nemen in de cloud. Voor interactieve opties worden mogelijk extra kosten in rekening gebracht, maar in dat geval kan de optie maandelijks worden in- of uitgeschakeld.

Bij interactieve televisie wordt standaard 1 tv-ontvanger in bruikleen geleverd. Het is tegen meerkosten mogelijk om maximaal 3 extra tv-ontvangers te huren. Zo kan er op maximaal 4 televisies tegelijk gebruik gemaakt worden van interactieve televisie. Daarnaast is het mogelijk om tv te kijken op de smartphone, de tablet en overige devices.

Tot slot kunnen er een aantal extra zenderpakketten gekozen worden, de pakketten zijn maandelijks opzegbaar:

 • Film 1
 • ESPN Compleet
 • ESPN Eredivisie
 • Ziggo Sport Totaal
 • Erotiekpakket

Vaste telefonie

Vaste telefonie bij Delta is al mogelijk voor 1 euro per maand plus gesprekskosten met Bellen Basis. Er wordt dan naast het abonnementsgeld betaald voor de daadwerkelijke gesprekskosten. Wie veel belt kan kiezen tussen twee verschillende belbundels: Onbeperkt Bellen binnen Nederland en Onbeperkt Bellen binnen de EU. Met deze belbundels kan er zowel naar mobiele als vaste telefoonnummers onbeperkt gebeld worden voor een vaste prijs per maand.

Delta vergelijken en overstappen

Ben je benieuwd of het abonnement van internet, interactieve televisie en/of bellen van Delta iets voor jou is? Vergelijk de aanbiedingen van deze provider met de andere aanbieders om de beste keuze te maken. Kies je voor Delta? Dan wordt de overstap volledig voor jou geregeld met de overstapservice. Bij de keuze voor vaste telefonie kun je bovendien zonder kosten je huidige telefoonnummer meenemen.

Eigenschappen van Delta

 • Supersnel internet via glasvezel
 • Interactieve televisie met grote zenderpakketten
 • Extra zenderpakketten
 • Interactieve opties voor televisie
 • Onbeperkt bellen met voordelige belbundels
 • Overstapservice
 • Gratis installatie
 • 14 dagen bedenktijd
 • Contractduur 12 maanden, extra opties maandelijks opzegbaar

Delta contactgegevens

Telefonische klantenservice
0118-225500 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Budget

Status van uw bestelling
Statusaanvraag pagina van DELTA
Telefonisch via 0118-225500 (Normaal/lokaal tarief).

Postadres
Postbus 5048
4330KA Middelburg

Bron: Delta.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.