Goedkoop internet.

Vergelijk de goedkoopste deals.

Goedkoop
internet.

Internet is internet? Toch? Natuurlijk is dat niet altijd waar. Jij wil snel internet, goed internet, maar vooral goedkoop internet. Daar helpen wij je bij! Door te vergelijken vind je altijd het goedkoopste internet dat past bij jouw wensen.

Internet en TV Vergelijken

Check direct de goedkoopste internet deals op jouw adres.

Check de beste deals.

Glasvezel bekijken

Wil jij super snel internet dat gaat al een raket? Geen probleem.

Glasvezel vergelijken

Vergelijk alle providers op prijs een voorwaarden. Sluit super eenvoudig de beste deal online af.

Glasvezel afsluiten

Nu heb jij internet dat gaat als een raket stream je de beste series en spel je de beste game’s.

Author: Ties van Beusekom , internetexpert • Update: 01 Maart 2023

Wat is het goedkoopste internet?

Die vraag heeft altijd een ander antwoord. Want het is niet altijd dezelfde aanbieder. Wie het goedkoopste internet aanbiedt, hangt af van het moment. Soms is de ene provider voordeliger. Soms weer een ander. En dan maakt het ook uit wat jij wil. Kies jij voor hoge snelheid en glasvezel? Dan is de goedkoopste aanbieder voor jou misschien een andere dan voor iemand die niet voor zoveel snelheid kiest. Er is dus niet één aanbieder altijd goedkoop. Daarom vergelijk je. Zo zie je waar je nu goedkoop internet krijgt.

goedkoop internet afsluiten

Snel internet ook goedkoop internet?

Over het algemeen betaal je meer voor meer snelheid. Zoek je dus écht het goedkoopste internet? Dan kies je voor een relatief lage datasnelheid. Voor heel veel zaken is 20 Mb/s internet echt wel voldoende. Zeker als je dat internet niet met meerdere apparaten tegelijk gebruikt. Toch is de kans groot dat je meer wil. Lekker gamen zonder lag, geen haperende videoverbinding en probleemloos internetten met het hele gezin. Dan kies je voor iets meer snelheid. Welke internetsnelheid je ook zoekt; er is altijd een voordelig aanbod. Om goedkoop internet te vinden, vergelijk je internet aanbiedingen. Daarvoor gebruik je onze prijsvergelijker.

Start met vergelijken
Start met vergelijken
goedkoop internet afsluiten

Vergelijk alle internetproviders

Check de beste
deals van:

Youfone Internet Provider XS4ALL Internet Provider Delta Internet Provider Fiber Internet Provider Oxxio Internet provider T Mobile Internt provider Budget Alles in 1 Provider Zoggo Internet Provider Tele2 Internet provider Online.nl Internet Provider Caiway Internet provider KPN Internet Provider Solcon Internet Provider

Hoe vind ik het goedkoopste internet?

Hoe vind ik het goedkoopste internet?

Door internet vergelijken vind je het goedkoopste internet. Daarvoor vul je alleen wat gegevens in. Zo geef je aan waar je woont. Dan checken wij wat voor internet bij jou beschikbaar is. Zo is glasvezel nog niet overal in Nederland aangelegd. Door je adres in te vullen zie je alleen aanbiedingen die gelden voor jou. Geef ook aan hoe snel je internet bij voorkeur is. Internet aanbiedingen die daar niet aan voldoen, laten we ook niet zien. Zo vergelijk aanbiedingen met dezelfde inhoud. Heel handig, want jij hoeft alleen nog maar naar prijs te kijken. En ook dat is makkelijk.

Het goedkoopste internet dat past bij jouw wensen, staat bij ons altijd bovenaan. Je ziet zowel de prijs per maand als per jaar. Heb je goedkoop internet gevonden? Dan is overstappen eenvoudig. Dat regel je in enkele minuten. Snel, veilig en eenvoudig.

Internet vergelijken

Goedkoop internet met bellen en tv

Misschien is niet al het internet hetzelfde, maar elke euro is dat wel. Daar geef je er het liefst zo min mogelijk van uit. Grote kans dat je niet alleen internet gebruikt, maar ook een tv-abonnement hebt. Door te combineren ben je bijna altijd goedkoper uit. Alleen internet vergelijken is natuurlijk mogelijk. Maar wil je echt zo goedkoop mogelijk uit zijn? Kies dan voor internet en tv of een alles in 1 pakket. In dat laatste geval zit ook vaste telefonie inbegrepen. Gebruik je geen vaste telefoon (meer)? Dan hoef je alleen internet en tv te vergelijken. Wij bieden maximale flexibiliteit. In onze vergelijker kies je de combinatie die bij je past. Maar bedenk je wel: combineren levert vrijwel altijd meer voordeel op.

Hoe snel is mijn internet?
Hoe snel is mijn internet?

Goedkoop internet met combinatievoordeel

Bij ons vind je altijd het goedkoopste internet. Vaak betekent dat niet alleen een vaste lage prijs. Internet wordt goedkoper door aanbiedingen en combinatievoordeel. Wist je dat sommige energieleveranciers ook internet aanbieden? Als jouw energieleverancier ook internet aanbiedt, profiteer je vaak van combinatievoordeel. Dat is extra korting op jouw internet. Dat kan nét het verschil maken tussen goedkoop internet en hét goedkoopste internet. Vul de vergelijker dus altijd zo volledig mogelijk in. Zo weet je zeker dat je het goedkoopste internet vindt.

Het goedkoopste glasvezelinternet

Wij laten al het internet zien dat op jouw adres beschikbaar is. Ligt er bij jou al glasvezel? Dan kun je ook glasvezel vergelijken. Je geeft dat aan in de prijsvergelijker. In het menu links kies je welk soort internet je wil vergelijken. Als je alleen glasvezel wil, geef je dat hier aan. Bij jou nog geen glasvezel beschikbaar? Geen probleem. Ook dan bijna altijd toegang tot razendsnel en goedkoop internet. Want ook met ADSL en kabel zijn hoge snelheden mogelijk. Is er wel glasvezel beschikbaar? Dan vind je via ons snel het goedkoopste glasvezel internet.

Stap over op goedkoop internet

Niet is zo makkelijk als overstappen van internetprovider. Heb je goedkoop internet gevonden dat helemaal bij jouw wensen past? Klik dan op het aanbod. Je kunt dan overstappen op de website van de aanbieder zelf. Dat regel je in enkele minuten. Ben je overgestapt? Dan regelt je nieuwe provider verder alles. Deze laat je weten wanneer je nieuwe internet ingaat. Ook zegt je nieuwe provider je oude contract op. Dat gaat probleemloos, dus je zit nooit zonder internet. Dubbel betalen ga je natuurlijk ook niet doen. Was alles maar zo eenvoudig.

Start met vergelijken
Start met vergelijken
Altijd het goedkoopste internet en tv

Vraag & antwoord

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt voordat je overstapt van internet provider. Daarom hebben wij onze kennis over providers, internet abonnementen en techniek op een rijtje gezet. Handig toch?

Met de snelheidscheck kom je direct te weten hoe snel je internet is. Hiermee meet je binnen enkele seconden de up- en downloadsnelheid van je internetverbinding. Deze snelheid fluctueert dagelijks.

Benieuwd hoe snel je internet is? Dan kom je dat snel te weten met onze snelheidscheck. Hiermee meet je binnen een paar seconden de up- en downloadsnelheid van je internetverbinding.

Meer informatie

Als je wilt overstappen naar een andere provider kan dit alleen als de contractperiode is verlopen. Je kunt je abonnement dan altijd opzeggen. De meeste providers hanteren de wettelijke opzegtermijn van één maand. Overstappen is heel eenvoudig en vaak biedt de nieuwe provider je een overstapservice aan. Je kunt het gehele jaar overstappen.

Meer informatie

In Nederland kun je kiezen tussen acht verschillende streamingsdiensten die films en series aanbieden. Welke streamingsdiensten er voor jou beschikbaar zijn, is afhankelijk van jouw internetabonnement en provider.

Meer informatie

Welke internetsnelheid je nodig hebt, hangt weer af van je internetgebruik. Dit kan beperkt, gemiddeld of intensief zijn. Gebruik je internet vooral om je e-mail te bekijken en soms iets op te zoeken? Dan is een beperkt abonnement voldoende. Speel je online games en wil je uitzendingen in ultra HD bekijken dan is een intensief abonnement aan te raden. Bijna alle providers bieden voor iedere type internetgebruiker een geschikt pakket aan.

Meer informatie

Je hebt geen Smart TV nodig om je favoriete series en films te kijken. Je kunt het aanbod van Netflix en Videoland namelijk streamen via je smartphone, laptop, XBOX of Playstation. Het is ook mogelijk om van deze streamingsdiensten gebruik te maken via je provider.

Meer informatie

Internet Kennisbank